Skip to content

billboards

Η ευελιξία της Fotocopy αποδεικνύεται από την εμπειρία της στο σχεδιασμό και την κατασκευή διαφημιστικών εφαρμογών, σήμανσης καταστημάτων και γραφείων.

ILLUMINATED SIGNS

Οι φωτεινές πινακίδες μας είναι αποτέλεσμα χρόνων προσεκτικής μελέτης και εμπειρίας που πάντα κάνουν θετική εντύπωση.

Οι φωτεινές πινακίδες χρησιμοποιούνται για τη σήμανση κτιρίων, καταστημάτων, κλινικών και κάθε είδους σήμανση. Το να βλέπεις φωτεινές πινακίδες μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Αυτές οι δομές μπορεί να είναι όμορφες και εμπνευσμένες, ή μπορεί να είναι διασκεδαστικές και ιδιόρρυθμες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι φωτεινών πινακίδων εκεί έξω και το καθένα έχει τη δική του μοναδική ιστορία να πει.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία υλικών και προφίλ που διατίθενται για διακοσμητικούς σκοπούς και με τον σωστό σχεδιασμό μπορούν να συνδυάσουν τις αντίστοιχες ανάγκες για αισθητική και λειτουργικότητα. Πινακίδες που είναι φωτισμένες τοποθετούνται συνήθως στις προσόψεις επαγγελματικών κτιρίων και καταστημάτων. Αποτελούν βασικό παράγοντα για την προσέλκυση πελατών. Η επωνυμία χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό της επιχείρησης, στις δραστηριότητες που θέλουμε να αναδείξουμε και στις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι πελάτες μας. Μια φωτεινή επιγραφή αποτελείται από ένα μεταλλικό κουτί με φωτισμό LED στο εσωτερικό, στο μπροστινό μέρος του οποίου υπάρχει μια φωτοδιαπερατή επιφάνεια από υλικά όπως plexiglass, βινύλιο ή πολυανθρακικό. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι δοχείων φαρμάκων που μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ορθογώνια, οβάλ, κυκλικά και σταυρούς, αλλά μπορούν επίσης να σχεδιαστούν για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες. Η τοποθεσία και το μέγεθος είναι σημαντικοί παράγοντες κατά την επιλογή ενός πίνακα.

BLOCK OUT ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Το γεγονός ότι δεν έχουμε φωτισμό σε όλη την επιφάνεια αυτών των επιγραφών τους δίνει την ιδιαιτερότητά τους. Με ειδικά αυτοκόλλητα υλικά και χρησιμοποιώντας etalbond, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φόντο που δεν ανάβει, κάνοντας αυτές τις φωτεινές επιγραφές ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Η κατασκευή μπορεί να γίνει με προφίλ αλουμινίου περιμετρικά και αντίστοιχο υλικό block out στο πρόσωπο, ή εξ ολοκλήρου με etalbond (στο οποίο γίνεται πτύχωση). Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ζωγραφική γραμμάτων, καθώς και διακοσμητικά περιγράμματα. Εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια επιγραφή σε ένα μεγάλο έργο τέχνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλεξιγκλάς σε διαφορετικά χρώματα ή καθαρό υλικό για να δημιουργήσετε ένα απλό ή περίτεχνο μπλοκ έξω.

ΠΥΛΩΝΕΣ

Οι πυλώνες είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ για μια είσοδο, με το μέγεθος και την ποιότητά τους. Προσελκύουν περαστικούς και πιθανούς πελάτες σαν μαγνήτης.

Οι μεταλλικές κατασκευές που είναι συνήθως αυτόφωτες ή ετεροφωτεινές μπορούν να κατασκευαστούν με πολλά διαφορετικά υλικά, όπως αλουμίνιο, etalbond, plexiglass, βινύλιο (panflex), πολυανθρακικό και λαμαρίνα (διάτρητη ή μη). Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εφαρμογής γραφικών (λογότυπα, κείμενο κ.λπ.) σε αυτοκόλλητα βινύλια, ανακλαστικά υλικά, ψηφιακές εκτυπώσεις και ανάγλυφα γράμματα από PVC, Plexiglass, Etalbond. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι γλώσσας που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές καταστάσεις. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει την κατανόηση του τι λέει κάποιος. Η χρήση μεταλλικού ανάγλυφου στα γράμματα μπορεί να κάνει ένα κείμενο ή μια εικόνα να φαίνεται πιο εντυπωσιακό και να τραβήξει την προσοχή. Είτε το ανάγλυφο είναι φωτεινό είτε συγκρατημένο, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε ένα σχέδιο. Το μέγεθος ενός στύλου τοτέμ εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο, το μέγεθος του πεζοδρομίου στο οποίο είναι τοποθετημένο, την ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων και το περιεχόμενο αυτού που εμφανίζεται.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η σήμανση εσωτερικών χώρων είναι σημαντικό μέρος της επωνυμίας και της συνολικής διακόσμησης μιας εταιρείας.

Η σήμανση εσωτερικών χώρων παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής πρώτης εντύπωσης για τους πελάτες που εισέρχονται σε ένα κτίριο. Είναι εύκολα προσβάσιμο και παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή αυτών των αντικειμένων είναι: plexiglass, etalbond, PVC, ξύλο, MDF, φελιζόλ (διογκωμένη πολυστερίνη). 

Η εφαρμογή γραφικών μπορεί να γίνει με αυτοκόλλητα βινύλια, ψηφιακές εκτυπώσεις και ανάγλυφα γράμματα από διάφορα υλικά, όπως pvc, plexiglass, mdf, ή ακόμα και μέταλλο. Μπορούν να τοποθετηθούν είτε απευθείας στον τοίχο, είτε με αποστάτες (μεταλλικές ή πλεξιγκλάς).

Ορισμένες αυτοφερόμενες κατασκευές, όπως οι αράχνες, τα ρολά και ούτω καθεξής, είναι χρήσιμες για να παραμείνετε ασφαλείς και ασφαλείς στην ύπαιθρο. Είναι ένα ξεχωριστό σύνολο εσωτερικών ετικετών. Τα οποία επιτρέπουν εντυπωσιακά γραφικά και μεταφέρονται εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες, γρήγορα και εύκολα; Με απευθείας εκτύπωση σε άκαμπτα υλικά, όπως etalbond, plexi, pvc κ.λπ., μπορείτε να πετύχετε άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και ομοιομορφία μέσα σε μια εταιρεία. Φροντίστε την εμφάνισή σας μέσα και έξω – δημιουργώντας την καλύτερη εντύπωση στους πελάτες και τους συναδέλφους σας.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ 

Οι αυτοκόλλητες πινακίδες βινυλίου ή αλλιώς frameless αποτελούν τη νέα τάση στην διαφήμιση και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

 

Αυτό το υλικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις κλιματικές συνθήκες, σε διαλύτες και χημικές ουσίες, καθώς και σε γρατσουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός ανάκλασης και η χρωματική απόδοση πληρούν τα διεθνή πρότυπα στο φως της ημέρας. Είναι κατάλληλο για κοπή σε plotter ή εκτύπωση με μεταξοτυπία ή μελάνια UV.

Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες, διαλύτες και χημικές ουσίες και ζημιές από γρατσουνιές και κρούσεις. Ο βαθμός ανάκλασης και η απόδοση των χρωμάτων στο φως της ημέρας πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις. Αυτό το ύφασμα είναι κατάλληλο για εκτύπωση ή κοπή σε plotter ή εκτυπωτή με μελάνια μεταξοτυπίας. Κατά την εφαρμογή ανακλαστικών υλικών σε επίπεδες μεταλλικές επιφάνειες, φροντίστε να έχετε κατά νου τις ειδικές ανάγκες αυτών των επιφανειών.

en_GBEnglish (UK)